Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Актрисата Стефка Янорова, позната от сериалите Стъклен дом, Дунав

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Актрисата Стефка Янорова, позната от сериалите Стъклен дом, Дунав
Коментари Харесай

Актрисата Стефка Янорова: Демокрацията е за богати и отговорни хора

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Актрисата Стефка Янорова, позната от сериалите " Стъклен дом ", " Дунав мост " и доста други, коментира смисъла на митингите в предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8:

 

" Налага се да вървим по митинги, тъй като ние постоянно в всекидневието си не поемаме персонална отговорност. Има хора, които се качват в публичния превоз, без да си купят билет и считат, че това е окей. Време е човек и да поеме следствията от дейностите си. Всеки има право на избор и има право да го съобщи. Ние сме длъжни да внимаваме. Всички желаеме да имаме образци, от които да се учим. Хората обръщат внимание на известните персони и те са виновни за държанието си. 

Аз, по-объркана, мисля че от дълго време не съм се чувствала. Не считам, че в България сме се докоснали до народна власт, тя е за богати и виновни хора. Когато си въобразихме, да, само че в този момент съм объркана. Има доста нелогични неща в международен мащаб. Последните 30 години са доста зле ", означи гостенката в студиото. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР